Team Bredahls logo

PARKINSONHOLDET

Boksesporten er en af de bedste træningsformer til i særdeleshed at give personer diagnosticeret med Parkinson en bedre livskvalitet - med alt hvad det indebærer.
 

Hård boksetræning styret af Jimmi Bredahl, der er certificeret Parkinsontræner, medfører en bred vifte af livsændrende forbedringer.  

Træner du hos Team Bredahl, får du bl.a. styrket din balance, stimuleret din hjerne og koordination, forebygget fysisk inaktivitet, få hjælp til at holde fysiske og psykiske gener på afstand - og så kan du være heldig, at din medicin har en bedre effekt. Det er videnskabeligt bevist, at du kan få alle disse forbedringer ved daglig hård træning. 


Ved at tilmelde dig dette hold, vil du lettere kunne klare dagligdagsaktiviteter og vil opleve større sandsynlighed for færre tilfælde af eksempelvis fald.


Parkinsonholdet er for dig, der ønsker at blive stærkere både fysisk og mentalt på et hold med andre, der er i samme situation - uanset om du selv har Parkinson eller er pårørende. Dette hold vil kunne støtte dig i dine mål, din udvikling og i at holde motivationen.

Alle boksere på Parkinsonholdet er også velkomne på klubbens andre hold. 


På alle vores hold gælder valgsproget: 

Jeg kan, jeg tør, jeg vil.  

unsplash