Team Bredahls logo

En drengedrøm bliver til virkelighed

Af Jimmi Bredahl

Team Bredahl er en drengedrøm, som jeg har haft, siden jeg var 15 år. Jeg har ALDRIG været i tvivl om, at jeg ville have med boksning at gøre resten af mit liv. Siden den dag jeg trådte ind i IK99s lokaler på Østerbro i København som 10-årig. Det lå bare til mig. Et lokale der emmede af VILDSKAB, FIGHT og DRØMME, men ikke mindst også at alle er ens. DE HAR TO ARME OG TO BEN.

Man blev taget imod med åbne arme og en kærlighed med kram, som jeg aldrig havde mødt på min vej i andre sportsgrene. Jeg havde prøvet, svømning, skak og fodbold. Jeg havde spillet fodbold i B93, siden jeg var 7 år og spillede der, indtil jeg var 14 år. Jeg gik fra fodboldtræning direkte til boksning bagefter. Jeg fik min første boksekamp som 11-årig mod Benny Henriksen fra IF32 Glostrup og vandt. Som 14-årig kom jeg på ungdomslandsholdet i boksning, og jeg var ikke i tvivl om, hvad for en sport jeg ville dyrke, da jeg skulle vælge. 
 
Jeg drømte om at stifte en forening, der havde samme klubånd som den i IK99, hvor man hjalp hinanden, støttede hinanden, respekterede hinanden, lige meget hvem man var.  

Team Bredahl blev til i en lade, hvor traktorer og mejetærskere havde stået, den 1. Maj 2006. En gammel gård hvor Erik og Karen havde kørt en svineproduktion i 33 år. Her kunne jeg få mine drømme opfyldt, og en af dem er Team Bredahl, som bare kører i højeste gear, og jeg er IKKE I TVIVL om, at der er mennesker, der får drømme opfyldt i Team Bredahl. Vi er så heldige, at vi har skabt Sjællandske og Danske mestre fra dag 1. Men det bedste er, at vi har den ÅND, vi havde i IK99. Det glæder mig, at der har været ufatteligt mange mennesker forbi vores lokaler gennem tiden, og mange af dem er her endnu. 
 
Kom forbi og bliv GLAD og øm :-) 


Venlig FIGHTER hilsen, 
Jimmi Bredahl